Om Ann-Karina Horsmark

 

Ny livsstil som røgfri

Jeg har haft mere end 500 personer i forløb og min succesrate for rygestop er på 90 %.

Jeg har de seneste 6 år holdt rygestopkurser i særklasse i både kommunalt regi og privat regi, samt hos virksomheder i hele landet.

Jeg underviser indenfor RøgfritLiv konceptet fra Kræftens bekæmpelse, hvor jeg er uddannet, samt min egen videreudvikling indenfor området. 

Jeg har selv været storryger og havde nok som den længste røgfrie periode, på hvad der svarer til 3 timers rygestop, inden jeg stoppede efter 24 år som ryger. 

På en blid, humoristisk og indfølende måde formidler jeg et rygestop, som holder. Et rygestop helt uden følelsen af tortur, tristhed og frygt.

På mine private hold og hos virksomheder er kurserne bygget op omkring RøgfritLiv konceptet fra Kræftens Bekæmpelse og mit eget koncept, samt jeg tilbyder NADA akupunktur for rygetrang, stress og hjælp til at genskabe kroppens egen balance både psykisk og fysisk. Derudover er der en kostvejleder tilknyttet de private hold, så alle får en god start med redskaber til, at holde vægten med deres nye røgfrie livsstil.

Kurserne er også egnet til stop af e-cigaretter, snus og nikotinerstatningsprodukter, som f.eks. nikotintyggegummi.


Find dine egne glemte ressourcer

Udbrændthed, livskrise, eller blot nysgerrig for fremtiden og glemte ressourcer og potentiale? Med min viden om personlig udvikling og adfærdsmønster, samt min stærke intuitive evne til at opfange og se hvor du er og hvor du kan bevæge dig hen, hjælper jeg dig til at finde tilbage til dine ressourcer og se nye muligheder, både personligt og karrieremæssigt.

Efter et arrangement i 2018 med Rikke Hertz og en personlig reading i salen med 120 vidner, stod det helt klart for mig, at her skulle jeg fortsætte med at hjælpe andre og også i lidt større arrangementer. 

Stress og akupunktur

Udover at holde rygestopkurser, holder jeg også workshop og foredrag om stress, angst og depression og har individuelle stressforløb både i virksomheder og i privat regi. 

Jeg er certificeret stresskonsulent v. Mastercoach, psykoterapeut og stressekspert Louise Vælds og certificeret NADA akupunktør v. Lars Wiinblad.

Jeg er født i 1975 og er gift med Jesper Horsmark. Sammen har vi en masse børn og bor ude på landet med skoven som nærmeste nabo. 


  • Ann-Karina Horsmark

    “En troværdig og tryg oplevelse. Det har givet mig styrke og indsigt i hvad tobak gør ved en. Frihed til selv at vælge og ikke blive styret af trang og abstinenser. ”

  • Ann-Karina Horsmark

    “Du kom blidt lige under huden, så jeg selv fandt min styrke.”

  • Ann-Karina Horsmark

    “Jeg bliver jo lidt træt af dig ;) For du har jo så ret. Tak for hjælpen !”

Kom lidt mere bag om, på Instagram…